Tårnpådden har tatt en prat med noen av musikerne og forfatterne på Tidsreise med Bach

31.08.2021

Podprat om konserten Kl. 23.00 i Rygge kirke

Sonate nr. 1 BWV 1002 - Marco Ambrosini / Eva-Maria Rusche / Jonny Halberg

Marco Ambrosini fra Italia og Eva-Maria Rusche har ankommet Moss for å gjøre Bach på nyckelharpe og orgel i middelalderkirken som er kalt Rygges Arvegull, og der møtes musikk og nyskreven tekst og forfatter Jonny Halberg.

Podprat om konserten Kl. 13.00 på Kråkereiret Rockeklubb

Sonate nr. 2 BWV 1003 - Victoria Johnson / Bernt Isak Wærstad / Agnar Lirhus

Nyskapende tolkning av Bach i en elektroakustisk versjon med fiolinist Victoria Johnson og laptopartist Bernt Isak Wærstad og med nyskreven tekst av forfatter Agnar Lirhus. Victoria tar en prat på Musikkhøyskolen, og Agnar treffes hjemme på Jeløya i Moss.

Podprat om konserten Kl. 15.00 på Moss kapell og krematorium

Sonate nr. 3 BWV 1005 - Birgitte Stærnes / Ole Robert Sunde

Et mestermøte og samtale mellom musiker Birgitte Stærnes og forfatter Ole Robert Sunde i forfatterens hjem i Oslo - før prosjektet Tidsreise med Bach bringer dem sammen til en av seks konserter med Bachs soloverk for fiolin samme dag lørdag 4.september.

Podprat om konserten Kl. 11.00 på Carlberg gård

Partita nr. 3 BWV 1006 - Terje Moe Hansen / FrodeHaltli / Erik Grønner

Bach på Låven, og her spilles det nærmest opp til dansefest. En prat med fiolinist og professor Terje Moe Hansen og komponist, jazzmusiker, ECM artist og trekkspiller Frode Haltli - begge utøvere og anerkjennelse på høyeste internasjonale nivå. Sammen med forfatter Erik Grønner starter de Tidsreise med Bach i Moss som første av seks konserter lørdag 4.september.